Micro-Cycle

(For companies located in The Netherlands only)

Is Micro-Cycle iets voor u?

Sinds de prijzen van prime PVC zijn gestegen, is de vraag naar recycling inherent gestegen. Klanten zien  hun PVC afval als een inkomsten bron, of willen het laten recyclen om vervolgens weer in hun eigen productie in te zetten.

Is PVC onderdeel van uw bedrijfsafval, en kunt u dit apart opvangen dan is Micro-Cycle iets voor u! Een proces wat goed is voor het milieu en uw portemonnee.  Wij garanderen dat al het PVC afval in onze fabriek wordt gerecycled en zal terugkomen als een nieuw product.  Samen bepalen wij, naar aanleiding van uw type PVC en tonnage per jaar, hoeveel IBC’s u nodig heeft, en hoevaak deze vervangen moeten worden.

Ik wil dit, hoe starten we?

1. Het begint met het bepalen van uw type PVC, het tonnage per jaar en de locatie van uw bedrijf.  Deze drie factoren bepalen de prijs per ton. 

2. Zodra u akkoord bent met de prijs per ton, zetten wij uw bedrijfsgegevens op in ons systeem en maken we een afspraak wanneer de eerste IBC’s worden geplaatst.

3. Als ze bijna vol zijn maakt u een melding dat er een exchange moet plaatsvinden.

4. Wij plaatsen lege IBC’s, de volle gaan naar onze fabriek in Lelystad waar het materiaal wordt gewogen.

5. U ontvangt de weeg bon per mail, het gewicht maal het bedrag per ton wordt binnen 30 dagen op uw rekening gestort.

Neem contact met ons op om te bepalen wat uw PVC afval waard is!

Micro-Cycle

Wij kunnen alle PVC infltables recyclen uit berekeneinge komen wij op een volume van deer dan 2000 ton aan opblaas items die jaarlijks verkocht worden in Nederland.

Niemant weet waar deze opblaasbare item blijven . het is dus duidelijk het gaat naar de verbranding.

Vinylrecycling.com heeft het initiatief genomen om deze grote hoeveelheid die ons heel veel plezier geeft circulair te recyclen .zodat er weer mooie grondstoffen van gemaakt kunnen worden.

Zoals schoenzolen ,tuinslangen ,handvaten van je fiets ,kruiwagen wielen en nog veel meer.

Acceptatie criteria van zacht PVC inflatables:

Het zachte pvc van de opblaasbare items moet puur en zacht pvc zijn makkelijk te herkennen van de zwembandjes om kind armpje en de bekende paarse krokodil en de simple opblaasbare luchtbedden en
Zwemvesten. De hele dikke luchtbedden kunnen wij niet verwerken het zelfde is pvc met een binnenlaag van PET over het algemeen meen van grote zwembaden niet op blaasbaar.

Zijn er vragen over wat wel of niet mag stuur mail naar info@pvcrecycling.net en we kunnen u snel helpen

Micro-Cycle
Micro-Cycle
Micro-Cycle
Micro-Cycle